Today.ua

Анастасія Приходько розповіла, як панічні атаки довели її до думок про суїцид

Анастасія Приходько зізналася, що одного разу в її житті був період, коли вона замислювалася про суїцид. На такі думки артистку наштовхнули панічні атаки, якими вона страждає з 2007 року.

Приходько згадує, що першу панічну атаку пережила 14 років тому під час великого гастрольного туру "Фабрики зірок". На фоні виснажливого графіка, нескінченних переїздів на автобусі, недосипу та інших факторів у Анастасії Приходько почалися загострення. Під час підготовки до Євробачення в 2009 році напади паніки стали ще сильнішими.

Приходько згадує, що панічні атаки відбувалися з нею двічі, а то і тричі на день. Доходило до того, що вона втрачала свідомість і хотіла покінчити життя самогубством.

"Мені різко ставало погано. Тебе трясе і відчуття, що ти ось-ось помреш і нічого виправити не можна. Ти не можеш заснути, тобі страшно, ти плачеш. Це жахливо було", - згадує тепер Анастасія Приходько.

Боротися з панічними атаками Анастасії Приходько допомагали досвідчені психологи. Але навіть через багато років впоратися з проблемою їй не вдалося. Зараз напади паніки трапляються рідше, а якщо і відбуваються, то тільки через переживання про дітей. Їх у Анастасії троє.

"... Тому що я за них дуже переживаю. Дорожче сім'ї у мене нікого немає. Є страх, щоб з ними нічого не сталося", - сказала Приходько.

Раніше повідомлялося, що від панічних атак страждає співачка Настя Каменських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ