Today.ua

Андрій Данилко розповів про своє самопочуття після лікування в санаторії

Шанувальники Андрія Данилка були стурбовані новиною про те, що тиждень тому артист відправився на лікування в один із санаторіїв під Києвом. Стали ходити чутки про його проблеми зі здоров'ям, однак, виявилося не все так критично. Працівники реабілітаційного санаторію "Жовтень" в селищі Конча-Заспа розповіли, що Данилко тут частий гість і приїжджає сюди, як до себе додому.

"Так, я зараз лікуюся в" Руті ", і вже почуваю себе добре. Діагнозу немає, всі проблеми пов'язані з моїм віком", - відверто поділився Данилко журналістам KYIV.LIVE.

Санаторій "Рута" знаходиться в Кончі-Заспі і входить до комплексу відпочинку "Жовтень". Саме тут артист проходить детокс процедури і оздоровлюється кілька разів на рік .

За словами працівників установи, він завжди зупиняється в номері 714 і навіть залишив там свій тренажер.

"Тут він приходить до тями: кожен день масаж, квантова терапія, гімнастика, а також клізмової процедури. Налагоджує сон і харчування. Програма оздоровлення включає в себе дієту: без білка і солі", - розповіли в санаторії "Рута".

Андрій Данилко приїжджає в "Руту" незважаючи на те, що санаторій давно не ремонтувався, і тут все ще панує атмосфера СРСР. Однак, природа навколо радує око. Тут і ліс, і річка, і атмосфера спокою. Мабуть, цього і не вистачає артисту в звичайному житті, і він їде сюди побути в тиші.

Раніше повідомлялося, скільки коштує перебування і процедури в реабілітаційному центрі "Жовтень".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ