Today.ua

Ані Лорак після 7-річної перерви дасть перший концерт в Україні

Ані Лорак живе в Росії і вже 7 років не виступає в Україні. Однак, вже в серпні відбудеться довгоочікувана для українських фанатів подія. Зірка приїде з концертом до Одеси, де виступить 16-17 серпня.

Концерт Ані Лорак відбудеться в клубі Itaka Beach Resort & Night Club, куди в літній період з'їжджаються багато українських і російських зірок. В афіші зазначено, що зірка виконає пісні "Забирай рай", "Життя віддам", "Я і ти", "Я з тобою" та інші хіти.

Квитки на концерт Ані Лорак можна придбати через сайт Concert.ua. Зараз вартість квитків становить від 900 грн до 7,5 тис грн. Вільних місць практично не залишилося.

Тим часом, в своїм соцмережах сама Ані Лорак поки що ні анонсує виступ в Одесі, яке відбудеться раніше, ніж через місяць. Зате вона все частіше згадує про якусь довгоочікувану подію, яка станеться цієї осені. Фанати припустили, що Лорак натякає на новий кліп, або дует з якоюсь зіркою. Також багато хто розраховує, що після Одеси артистка виступить і в Києві.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від АНІ ЛОРАК (@anilorak)

"Те, чого ви так довго чекали, трапиться вже цієї осені ... Ми готуємося до найбільшої прем'єрі цього року", - заінтригувала шанувальників Ані Лорак в своїй останній публікації в Instagram.

Раніше повідомлялося, щоАні Лорак приїжджала до Києва і прогулювалася по столиці в обтягуючому чорній сукні і чорних окулярах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ