Today.ua

Ані Лорак після “Пісні року“ отримала золоту статуетку на престижній російській премії

Українська співачка Ані Лорак, яка нещодавно шокувала своїх шанувальників невдалим вбранням на російській "Пісні року", похвалилася черговою статуеткою "Золотого грамофона". Цього разу фанати оцінили і зовнішній вигляд виконавиці, і її виступ на сцені.

На вручення премії Лорак вибрала коротку золоту сукню з блискучою бахромою і золоті босоніжки на високій платформі, які підкреслили її стрункі ноги. Бежеві колготки в сіточку додали ще більше блиску. Святковий образ Лорак доповнила сережками-кільцями, високим хвилястим хвостом і вечірнім макіяжем.

На своїй сторінці в Instagram зірка розмістила Stories, в якому позує на камеру із золотою статуеткою в руках, а потім танцює в такт музиці. Бахрома на сукні ефектно розвивається в кадрі і підкреслює блиск в очах Лорак, яка щаслива після тривалої перерви з'явитися перед камерами. У кінці осені Ані Лорак стала активно брати участь в різних зйомках і відвідувати вечірки, а в грудні артистка взяла участь в новорічних концертах, яких у зв'язку з карантином в цьому році буде не так багато.

Нещодавно Ані Лорак презентувала новий кліп на пісню "Страждаємо і любимо", який дуже швидко став хітом і зібрав на YouTube більше 700 тисяч переглядів і 5,5 тисячі лайків. Раніше повідомлялося, що український продюсер і співак Діма Клімашенко не може пробачити Ані Лорак, що вона виступала в Російській Федерації в той час, коли в Україні йшла запекла війна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ