Ані Лорак під час карантину проводила вдома більше часу, ніж будь-коли за все своє життя. Артистка зізналася, що навіть навчилася готувати. І ось на Різдво Лорак спекла свій фірмовий апельсиновий медовик, рецептом якого поділилася зі своїми фанатами.
Рецепт медовика від Ані Лорак
Інгредієнти:
- яйця курячі - 1 штука;
- борошно - 2 столові ложки;
- цукор-півсклянки;
- рослинна олія - 80 грам;
- мед - 80 грам;
- розпушувач - 1 чайна ложка;
- ванілін - 1/2 чайної ложки;
- сіль - 1 щіпка;
- мелена гвоздика - 1 щіпка;
- розчинна кава - 30 грам;
- кориця - 1/2 чайної ложки;
- апельсин - 2 штуки великих розмірів;
- м'ята, палички кориці - для прикраси.
Видавіть сік з одного апельсина і змішайте його з медом, яйцем і маслом. В сухій суміші зробіть поглиблення і влийте туди рідку. Ретельно збийте тісто до однорідності.
Форму для випічки добре змастіть маслом і вилийте в неї тісто. Випікайте торт при 180 градусах близько години.
Остудіть медовик і прикрасьте нарізаним апельсином, паличками кориці і листочками м'яти. У цьому медовику всього один шар, і більше він схожий на пиріг. Однак, на будь-якому святковому столі такий торт стане справжньою прикрасою.
Смачного!
Раніше повідомлялося, що колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу приїхав відвідати свою дочку Софію і проводить з нею зимові канікули в Москві, де дочка живе разом з Лорак.