Today.ua

Ані Лорак поділилася рецептом апельсинового медовика для підняття настрою

Ані Лорак під час карантину проводила вдома більше часу, ніж будь-коли за все своє життя. Артистка зізналася, що навіть навчилася готувати. І ось на Різдво Лорак спекла свій фірмовий апельсиновий медовик, рецептом якого поділилася зі своїми фанатами.

Рецепт медовика від Ані Лорак

Інгредієнти:

Для початку з'єднайте між собою всі сипучі складові: борошно, каву, цукор, сіль, ванілін, розпушувач, корицю і гвоздику.

Видавіть сік з одного апельсина і змішайте його з медом, яйцем і маслом. В сухій суміші зробіть поглиблення і влийте туди рідку. Ретельно збийте тісто до однорідності.

Форму для випічки добре змастіть маслом і вилийте в неї тісто. Випікайте торт при 180 градусах близько години.

Остудіть медовик і прикрасьте нарізаним апельсином, паличками кориці і листочками м'яти. У цьому медовику всього один шар, і більше він схожий на пиріг. Однак, на будь-якому святковому столі такий торт стане справжньою прикрасою.

Смачного!

Раніше повідомлялося, що колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу приїхав відвідати свою дочку Софію і проводить з нею зимові канікули в Москві, де дочка живе разом з Лорак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ