Today.ua

Ані Лорак показала, як насправді відбуваються зйомки кліпів і фотосесії

Українська співачка Ані Лорак нещодавно представила осінню ліричну пісню "Страдаем и любим", а днями в Instagram зірки з'явилися кадри зі зйомок кліпу на цю композицію. Пісня заснована на особистих переживаннях Лорак, як і більшість її хітів. У ній розповідається про почуття закоханих людей, а як відомо, сама артистка зовсім нещодавно знову закохалася.

"Я прожила цю пісню від початку і до кінця, тому що зовсім недавно відчувала подібні почуття, це моя особиста історія." Страждаємо і любимо "- дуже багатогранна композиція, як, власне, і саме почуття Любов. Адже в ньому можуть поєднуватися дуже різні емоції: радість і біль, спокій і тривога, сльози і безмежне щастя. Впевнена, в цьому треку кожен знайде щось своє ", - прокоментувала Лорак свій новий хіт.

Автори слів до нового хіту - Ані Лорак і композитор Євген Лишафай, з яким артистка співпрацює вже не перший раз. Саме він написав "Сон" і "Обіцяю", а також є співавтором суперхіта "Сопрано".

З бекстейджа зйомок видно, що Ані Лорак постала у кліпі на пісню "Страдаем и любим" в строгому чорному костюмі. Ймовірно, це один з образів зірки, який вона відкрила своїм фанатам. На відео також видно, як проходить фотосесія Лорак, і підписники вже з нетерпінням чекають на нові її фото.

Подивитися цю публікацію в Instagram

❤️ # скоро # слюбовью # будуть для вас Photographer: @danilgolovkin Style: @kavakyan Hair: @natfomi MUA: @horbunova_muah Backstage: @maxmoshkin

Публікація від АНІ ЛОРАК (@anilorak)

"ОБАЛДЕТЬ !!!! Дуже сильно чекаю цих фото, ви приголомшлива !!!", "Вам дуже личить чорний колір!", "Ну яка ж ви красива до неможливості! Оченьоченьочень ждем!", "Так сумувала за цією вашої зачіскою. З нетерпінням чекаю! ", - написали фоловери в коментарях.

Раніше Ані Лорак розповіла, як до неї ставляться в Україні після того, як Володимир Зеленський став президентом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ