У період дозрівання кабачків господині активно готують кабачкові млинчики і закривають кабачкову ікру, але асортимент страв з додаванням цього овоча набагато ширше. Всі ці страви корисні і смачні. Пропонуємо до вашої уваги рецепт ніжних кабачкових маффінів з мигдальними пелюстками, які стануть прекрасним десертом навіть для тих, хто сидить на дієті.
Мафіни з кабачками
Інгредієнти:
- цукіні - 1 штука;
- борошно - 1 склянка;
- яйце - 1 штука;
- молоко - 130 мл;
- вершкове масло - 50 г;
- мигдаль - 30 г;
- розпушувач - 10 г;
- цукор - 1 ст. л.
- дрібка солі
- мигдальні пелюстки
Спосіб приготування:
Кабачок потрібно натерти на крупній тертці і залишити на деякий час, щоб стекла зайва рідина.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Мигдальний горіх підсушіть і подрібніть.
Змішайте тертий кабачок, горіхи, просіяне борошно, розпушувач і сіль.
В окремій мисці збийте міксером яйце, молоко, розтоплене вершкове масло і цукор.
Змішайте кабачкову і яєчну масу і добре перемішайте. Тісто для мафінів готове.
Залийте тісто в змащені вершковим маслом формочки для випікання і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте кабачкові мафіни 25-30 хвилин.
Перед подачею прикрасьте десерт мигдальними пелюстками.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати смачні і ніжні кабачкові млинці на сніданок.