Апетитні маффіни з кабачками: простий рецепт смачного і корисного десерту

Автор: Лобанова Єлизавета

У період дозрівання кабачків господині активно готують кабачкові млинчики і закривають кабачкову ікру, але асортимент страв з додаванням цього овоча набагато ширше. Всі ці страви корисні і смачні. Пропонуємо до вашої уваги рецепт ніжних кабачкових маффінів з мигдальними пелюстками, які стануть прекрасним десертом навіть для тих, хто сидить на дієті.

Апетитні маффіни з кабачками: простий рецепт смачного і корисного десерту - today.ua

Мафіни з кабачками

Інгредієнти:

  • цукіні - 1 штука;
  • борошно - 1 склянка;
  • яйце - 1 штука;
  • молоко - 130 мл;
  • вершкове масло - 50 г;
  • мигдаль - 30 г;
  • розпушувач - 10 г;
  • цукор - 1 ст. л.
  • дрібка солі
  • мигдальні пелюстки

Апетитні маффіни з кабачками: простий рецепт смачного і корисного десерту Спосіб приготування:

Кабачок потрібно натерти на крупній тертці і залишити на деякий час, щоб стекла зайва рідина.

Популярні зараз

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз російського математика

Пенсіонерам автоматично перерахують пенсії з 1 травня: які доплати отримають українці

В Україні стартувала “м'яка“ мобілізація, - Reuters

В Україні вирішили змінити правила торгівлі цигарками, алкоголем та паливом

Мигдальний горіх підсушіть і подрібніть.

Змішайте тертий кабачок, горіхи, просіяне борошно, розпушувач і сіль.

В окремій мисці збийте міксером яйце, молоко, розтоплене вершкове масло і цукор.

Змішайте кабачкову і яєчну масу і добре перемішайте. Тісто для мафінів готове.

Залийте тісто в змащені вершковим маслом формочки для випікання і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте кабачкові мафіни 25-30 хвилин.

Перед подачею прикрасьте десерт мигдальними пелюстками.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати смачні і ніжні кабачкові млинці на сніданок.