Today.ua

Апетитні маффіни з кабачками: простий рецепт смачного і корисного десерту

У період дозрівання кабачків господині активно готують кабачкові млинчики і закривають кабачкову ікру, але асортимент страв з додаванням цього овоча набагато ширше. Всі ці страви корисні і смачні. Пропонуємо до вашої уваги рецепт ніжних кабачкових маффінів з мигдальними пелюстками, які стануть прекрасним десертом навіть для тих, хто сидить на дієті.

Мафіни з кабачками

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Кабачок потрібно натерти на крупній тертці і залишити на деякий час, щоб стекла зайва рідина.

Мигдальний горіх підсушіть і подрібніть.

Змішайте тертий кабачок, горіхи, просіяне борошно, розпушувач і сіль.

В окремій мисці збийте міксером яйце, молоко, розтоплене вершкове масло і цукор.

Змішайте кабачкову і яєчну масу і добре перемішайте. Тісто для мафінів готове.

Залийте тісто в змащені вершковим маслом формочки для випікання і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте кабачкові мафіни 25-30 хвилин.

Перед подачею прикрасьте десерт мигдальними пелюстками.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати смачні і ніжні кабачкові млинці на сніданок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ