Today.ua

Батько Злати Огнєвіч відверто розповів, чому 35-річна співачка не має дітей

Злата Огнєвіч у 11 випуску проекту "Холостячка" познайомила фіналістів шоу зі своїми батьками та сестрою. Під час спілкування з Максимом Тарапатою, який залишив випуск, батько Злати Огнєвіч відверто висловив свою думку щодо особистого життя дочки.

Зокрема, тато Злати, Леонід Григорович, сказав, що його 35-річна донька досі не має чоловіка та дітей через те, що вона активно займається кар'єрою. Саме це не влаштовувало її минулих залицяльників.

"Головне - це її музична кар'єра. Був у неї серйозний хлопчик, навчався в Глієра (Київська муніципальна академія музики ім. Р. М. Глієра - Ред.). Артистку в ній не бачив. Він бачив Злату більше як маму, яка народжувала дітей, що стоїть біля плити. Вона прийняла рішення, що будуватиме кар'єру. Ще були, наскільки я знаю, відносно серйозні стосунки.

Як стверджує батько Злати Огнєвіч, на сьогоднішній день вона повністю готова до сім'ї та дітей, і хоче серйозні стосунки.

На своїй сторінці в Instagram Злата опублікувала фотографії, на яких вона знята зі своїми батьками у них вдома. Мама і тато були впевнені, що їхній фаворит Максим стане їхн зятем, але артистка вирішила інакше, і чоловік залишив минулий випуск "Холостячки". Раніше повідомлялося, що "Холостячка" Злата Огнєвіч відправила додому улюбленця своєї мами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ