Today.ua

Біла футболка, жакет та джинси: Кейт Міддлтон з'явилася в супермаркеті у стильному повсякденному вбранні

Кейт Міддлтон часто одягає речі з мас-маркету, створюючи стильні повсякденні образи. Один із улюблених предметів гардеробу принцеси Уельської – піджаки. Останнім часом вона віддає перевагу чорно-білій кольоровій гамі. Днями Кейт показала, із чим можна поєднувати двобортний білий блейзер від Zara за 80 доларів.

Дружина принца Вільяма зустрілася із виконавчим головою британської мережі супермаркетів Iceland. 

Для такого виходу у світ Кейт Міддлтон одягла білу футболку, заправила її в класичні блакитні джинси, а поверх одягла блейзер молочного відтінку з декоративними гудзиками. Востаннє принцеса була помічена у цьому жакеті у Дербі 8 лютого 2023 року.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Жакет подібного крою можна поєднувати не лише з джинсами, а й класичними штанями, спідницями, топами, майками та іншими базовими елементами гардеробу.

Вибравши демократичний образ для відвідування супермаркету, Кейт Мідлтон у своїй розмові з SEO Iceland заявила, що британські боси повинні робити більше, щоб допомагати працюючим батькам виховувати своїх маленьких дітей.

Вона зазначила, що майже 75% людей вважають виховання дітей віком до п'яти років стресом. І найчастіше це працюючі батьки, яким доводиться поєднувати трудову діяльність із турботою про дітей.

Як відомо, принцеса Уельська продовжує займатися своєю програмою підтримки дітей молодшого віку, в рамках якої відвідує не лише навчальні та виховні заклади у Великій Британії, а й спілкується з багатьма роботодавцями батьків цих дітей.

Раніше брат Кейт Міддлтон показав, як зараз виглядає 68-річна мати принцеси Уельської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ