Today.ua

Бісквіт до чаю без грама борошна: рецепт смачної домашньої випічки нашвидкуруч

Приготувати смачний бісквіт до чаю або кави можна досить швидко, якщо знати простий рецепт випічки. За цим рецептом готували ще наші бабусі. До його складу не входять ні борошно, ні масло, тому якщо ви переживаєте щодо своєї фігури, то цей десерт саме для вас. Записуйте рецепт та готуйте на здоров'я.

Рецепт бісквіту без борошна

Інгредієнти:

Манну крупу насипте у велику миску і залийте кефіром кімнатної температури. Перемішайте і залиште ще на 30 хвилин, щоб манка набухла.

Вбийте у миску яйця, додайте цукор і розтоплене вершкове масло кімнатної температури.

Родзинки замочіть гарячою водою, банани очистіть та наріжте кружечками.

Змішайте манку с кефіром, яйцями, маслом і родзинками в одному посуді.

Змастіть вершковим маслом силіконову форму і присипте її трохи манкою, щоб готовий бісквіт легко вийшов з форми.

Вилийте у форму тісто та поставте манник з бананами випікати у духовку на 45-50 хвилин при температурі 180 градусів.

При подачі посипте бісквіт цукровою пудрою.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати домашній кекс без борошна з бананом та горіхами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ