Today.ua

Близнюкам Джолі та Пітта 15 років: як зараз виглядають діти акторів

Анджеліна Джолі та Бред Пітт – батьки шістьох дітей, троє із них прийомні та троє біологічні. Днями своє 15-річчя відсвяткували молодші діти пари - близнюки Вівієн та Нокс, а в Мережі з'явилися свіжі фото.

Важко повірити, що двом цим чарівним крихтам уже 15 років. Шанувальники пам'ятають Вівієн та Нокса, які завжди були разом – чарівні блондини, які неймовірно схожі на своїх маму та тата.

Діти народилися 12 липня 2008 року у Франції у клініці курортного міста Ніцца. За медичними показниками голлівудській актрисі довелося робити кесарів розтин, як і кілька років до цього з її старшою дочкою Шайло.

Нині близнюкам вже 15 років і вони виросли у гарних молодих людей. Нещодавно підлітки потрапили до об'єктивів папараці.

Нокс вже зовсім дорослий хлопчина, котрий, як зазначають шанувальники, дуже схожий на свого зіркового батька. Хлопчика зафотагрофували під час прогулянки із сестрами у Лос-Анджелесі одягненого у чорні штани-карго, білу футболку та кросівки. Підліток носить коротку стрижку з чубчиком і виглядає спортивним та підтягнутим.

А ось Вівієн потрапила на очі журналістів в аеропорту, коли з мамою вилітала з Нью-Йорка. На відміну від своєї старшої сестри Шайло, вона не проводить експериментів над зовнішністю і виглядає як дівчинка. Дочка Джолі та Пітта носить довге волосся, а також маску для обличчя на публіці, тож розглянути її зовнішність не вдалося, але на архівних фото видно, що дівчинка – копія свого брата. Вона висока та струнка, і цілком могла б побудувати кар'єру в моделінгу. Однак на відміну від багатьох інших дітей знаменитостей у Анджеліни спадкоємці скромні і вважають за краще вести приватний спосіб життя.

Нагадаємо, 46-річна Анджеліна Джолі у кроп-топі та широких штанах засвітила кільце у пупці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ