Борщ буде ідеально червоним: який секрет використовують досвідчені господарки

Автор: Леся Ловіцька

Борщ – страва, яка століттями залишається улюбленішою в українських сім'ях. Кожна господиня має свой рецепт його приготування. Багато хто марно намагається досягти яскраво-червоного кольору, задовольняючись блідо-оранжевим. Однак можна отримати страву, як у ресторані, знаючи одну хитрість.

Борщ буде ідеально червоним: який секрет використовують досвідчені господарки - today.ua

Що тільки не роблять жінки, щоб зробити "коронну" страву по-справжньому ідеальною. У більшості представлених рецептів буряк натирають на тертці перед обсмажуванням. У цьому полягає прикра помилка. Овоч необхідно відварювати повністю.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Розповідаємо про тонкощі процесу. Добре промиваємо і чистимо великий буряк, після чого опускаємо його у каструлю з м'ясним бульйоном і картоплею. Буряк під час варіння віддає свій колір та смак майбутній страві. Борщ буде ідеально червоним: який секрет використовують досвідчені господарки Буряк перед додаванням капусти слід вийняти на тарілку. Нарізану капусту кладемо у каструлю, а буряк, що остигнув, натираємо на тертці і повертаємо в борщ в кінці приготування. Пару хвилин – і вимикаємо вогонь. Спробуєте та згадайте, що все геніальне – просто!

Нагадаємо про приголомшливий рецепт зеленого борщу з кропивою та яйцем. Як просто приготувати смачну весняну страву, можна дізнатися тут.

Популярні зараз

Більше половини українських АЗС недоливають автогаз: результати дослідження

Залужний озвучив втрати ЗСУ у війні та допустив мобілізацію жінок

Австралія передасть Україні 49 танків M1 Abram

Українці не помітили підвищення пенсій через інфляцію, - Гетманцев