Today.ua

Борщ на курячому бульйоні: рецепт смачної страви на обід для всієї родини

Борщ на курячому бульйоні вийде легким і поживним, і готується він швидше, ніж на іншому м'ясному бульйоні. Бульйон можна готувати як на стегенцях, так і на курячому філе. Такою страво можна нагодувати навіть дитину, вона вийде дієтичною і поживною. Всі необхідні інгредієнти для борщу є у вашому холодильнику. Тому вивчайте рецепт і приступайте до приготування!

Борщ на курячому бульйоні

Інгредієнти:

Курку розділіть на частини, або відразу візьміть ті частини м'яса, з яких ви хочете зварити бульйон. Поставте м'ясо з водою на плиту.

Обсмажте овочі на сковороді в соняшниковій олії 5 хвилин. Додайте томатну пасту. Цибулю з часником дрібно порубайте і також обсмажте. Заправка для борщу готова.

Капусту нашаткуйте дрібно і додайте в бульйон. Після того, як борщ закипить, можна додавати заправку. Проваріть борщ ще 5-10 хвилин, спробуйте на смак сіль і спеції.

При подачі на стіл додайте в борщ сметану, прикрасьте страву зеленню.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати літній борщ з "вушками" на обід для всієї сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ