Чому сирники виходять сирими всередині: помилки під час приготування, яких припускають недосвідчені господині

Автор: Лобанова Єлизавета

Сирники - ідеальна страва на сніданок, проте ні в кого вона не виходить з першого разу. Щоб сирники не пригоряли до сковорідки, не розтікалися, не виходили твердими чи рідкими, потрібно знати багато нюансів приготування. Важливо не лише підібрати сир потрібної консистенції, а й правильно смажити сирники.

Чому сирники виходять сирими всередині: помилки під час приготування, яких припускають недосвідчені господині - today.ua

Основна помилка, яку припускаються при приготуванні сирників - їх смажать на занадто великому вогні. Через це сирники пригорають, але всередині залишаються рідкими. Смажити сирники потрібно на середньому вогні та під закритою кришкою.

Друге правило – для сирників потрібно брати не надто жирний і не надто рідкий сир. Щодо яєць, то їх має бути не менше 2-3. Сирники потрібно смажити в паніровці, інакше вони вийдуть рідкими і не утворюється скоринка. Для панування можна використовувати муку, вівсяні пластівці, кунжут. Чому сирники виходять сирими всередині: помилки під час приготування, яких припускають недосвідчені господині Надлишок цукру та нестача борошна роблять консистенцію тіста для сирників не такою, як потрібно.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Іноді сирники виходять занадто твердими та забитими. Це відбувається через те, що у тісті відсутня сода. До того ж борошно для сирників потрібно обов'язково просіювати. А найкраще додавати у сирники замість борошна – манку. Вона робить їх ніжнішими та м'якшими.

Популярні зараз

Названо тариф на електроенергію з 1 травня

Мінімальну зарплату українським суддям з ВРП підвищили до 236 тысяч гривен

ГУР атакувало завод з виробництва стратегічних бомбардувальників Ту-22М у Казані

У квітні не всім літнім українцям, що працюють, буде перерахунок пенсії: інформація від ПФУ

Раніше повідомлялося, як приготувати пишні сирники у мікрохвильовій печі за п'ять хвилин.