Чим замінити борошно в оладках, щоб вони були вдвічі пишнішими

Оладки - улюблена багатьма страва, яку подають як на сніданок, так і на десерт. Якщо ви хочете приготувати пишні оладки, тоді не потрібно додавати до них борошно. Цей інгредієнт  найкраще замінити на манку, і ви побачите, якими оладки вийдуть ніжними та м'якими. А в поєднанні зі сметаною такі оладки тануть у роті.

Чим замінити борошно в оладках, щоб вони були вдвічі пишнішими - today.ua

Оладки на манці: рецепт

Інгредієнти:

  • манка – 2 склянки;
  • кефір – 1 склянка;
  • яйця – 2 штуки;
  • цукор – 20 грамів;
  • сода – 5 грамів;
  • дрібка солі.

Чим замінити борошно в оладках, щоб вони були вдвічі пишнішими Наливаємо в миску теплий кефір, розбиваємо яйця, солимо, додаємо соду, всипаємо цукор, добре перемішуємо.

Додаємо в тісто манку. Ще раз добре змішуємо, можна вінчиком, а можна міксером.

Тісто має бути по консистенції таким, щоб стікало з ложки.

Розігріваємо сковорідку і викладаємо ложкою оладки.

Смажимо оладки з двох сторін до золотистого кольору на середньому вогні.

Викладаємо готові оладки на паперові рушники, щоб вони увібрали зайву олію, і подаємо на стіл гарячими разом зі сметаною, варенням, або згущеним молоком.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати ситні та корисні гречані оладки на сметані за 10 хвилин.

ДЖЕРЕЛОbelnovosti.by