Today.ua

Дочка Віри Брежнєвої поділилася відвертими фотографіями в прозорій мереживній білизні

Дочка Віри Брежнєвої Соня Кіперман показала в Мережі дуже сексуальні фотографії, які через деякий час видалила зі своєї сторінки в Instagram. 20-річна Соня позувала перед камерою на кухні в прозорій мереживній білизні.

Для відвертої фотозйомки дівчина обрала білий мереживний ліфчик і трусики з високою посадкою. Доповнила свій образ дочка Брежнєвої чоловічою жовтою сорочкою, яка прикривала плечі Соні.

"Невже?", - підписала тоді знімки Соня Кіперман.

Зібравши майже 4000 лайків, фото було видалено з облікового запису Соні Кіперман. Можливо, на це вплинула зіркова мама дівчини.

Поки Соня не видалила знімки зі своєї сторінки, шанувальники дівчини навіть встигли прокоментувати її фотосесію. Деякі користувачі мережі були не в захваті від того, що Кіперман показала громадськості такі відверті кадри. Багато хто до цих пір не може звикнути до думки, що дочка Брежнєвої вже так виросла.

Варто врахувати і той факт, що Соня Кіперман - починаюча модель. Її зовнішні дані цілком їй це дозволяють. Фігуру дівчина генетично запозичила від мами, як і колір волосся і неймовірну сексуальність.

"Шикарна! Фігурою просто вся в маму", "Сексі", "Красиво, але катастрофічно. Що у вас в голові?", "Бомба! Така гарна квітка розцвіла", "Навіщо викладати такі вульгарні фотки?", - написали фоловери.

Раніше дочка Віри Брежнєвої показала доросле фото в леопардовому топі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ