Today.ua

Дружина Григорія Решетника показала, як виглядає після третіх пологів

Ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник та його дружина Христина 28 листопада стали багатодітними батьками. Дружина подарувала телеведучому третього сина. Вже 29 листопада Христина Решетник опублікувала селфі в Instagram, де показала, як виглядає після пологів. 31-річна мама позує в палаті пологового будинку у білій сорочці, задоволено посміхаючись на камеру.

"Перший день після пологів. Відчуваю себе супер. Незвично тільки, що живота немає", - підписала фото Христина Решетник.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kristina Reshetnik (@kristina_reshetnik)

Жінка була впевнена, що малюк з'явиться на світ у день її народження 25 листопада. Однак син Григорія і Христини народився на три дні пізніше, і в родині ведучого тепер буде ще одне свято. Новоспечена мати назвала народження третього сина - головним подарунком 2020 року.

У коментарях до фото підписники Христини Решетник відзначили, що після пологів вона виглядає чудово, і привітали її з такою радісною подією в житті.

"Ви як диво, як дівчисько юна виглядаєте, а вже мама трьох хлопчиків, ось це природа дивовижна, нехай небо завжди оберігає!", "Як Ви гарно виглядаєте!", "Вітаю з поповнення в сімействі, щоб хлопчик ріс на радість на втіху батькам всіх Божих Благословінь "," Вітаю вашу сім'ю ще з одним синочкаом !!!! Ви чудова сім'я !!!!! "," Справжній чоловік маму пропустив вперед зі святкуванням Дня Народження, ростіть здорові!", - написали коментатори.

Раніше повідомлялося, що телеведучий Григорій Решетник поділився першим фото свого новонародженого сина з пологового будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ