Today.ua

Дружина Винника вперше вийшла в світ після тривалої хвороби

Олег Винник дуже рідко з'являється на публіці разом зі своєю дружиною Таюне (Таїсією Сватко). Відомо, що дружина артиста довгий час хворіла коронавірусом, але на останньому ефірі шоу "Танці з зірками" Таюне приїхала підтримати свого зіркового чоловіка, який вийшов на паркет разом зі співачкою Сантою Дімопулос і її партнером Максом Леоновим, станцювавши пристрасне танго.

Спільне фото Винника з ведучим шоу Юрієм Горбуновим та коханою дружиною з'явилося на сторінці Горбунова в Instagram. Ні Олег Винник, ні Таюне цим знімком в своїх соціальних мережах не поділилися. Останній пост в своєму Instagram Таюне опублікувала кілька тижнів тому, коли повідомила своїм фанатам, що захворіла коронавірусом.

Першим в зірковій сім'ї захворів Олег Винник, він же заразив і дружину. У обох хвороба протікала в середній формі, хоча артисти зізналися, що все виявилося набагато серйозніше, ніж вони собі уявляли.

Олег Винник брав участь в останньому сезоні шоу "Танці з зірками" зі своєю партнеркою Оленою Шоптенко. Буквально на початку сезону пара захворіла коронавірусом, а за правилами шоу, в разі пропуску двох ефірів, учасників шоу дискваліфікують. Обидва артиста засмутилися, що не зможуть боротися за перемогу, так як у них були всі шанси дійти до фіналу.

Нагадаємо, Олег Винник засмутив всіх своїх шанувальниць, заспівавши перед ними під фонограму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ