Today.ua

Дві прості страви, які можна приготувати з черствого хліба під час війни

Під час війни люди запасаються стратегічними продуктами, насамперед хлібом та крупами. Хліб з часом починає черствіти та засихати. Щоб не викидати його, потрібно знати, які страви можна приготувати із черствого хліба, та нагодувати ними всю сім'ю.

Юшка із хлібом

Інгредієнти:

Відваріть яйця. Черствий хліб дрібно наріжте або наламайте, перемішайте з рубаною зеленню кропу і петрушки, додайте порізану цибулю і обсмажте всі інгредієнти на олії. Перекладіть масу в каструлю, залийте водою, посоліть і закип'ятіть. При подачі посипте юшку яйцем, натертим на тертці.

Яєчня у хлібі

Зріжте верхівку біля круглої булки та видаліть м'якоть. Вистеліть заглиблення шматками шинки. Поверх шинки натріть 1/2 частину сиру і вбийте яйце. Поперчіть і посоліть за смаком, притрусіть сиром, що залишився. Накрийте зрізаною кришкою булку, загорніть у фольгу і випікайте при 180° С півгодини.

Раніше повідомлялося, як приготувати шарлотку із черствого хліба у воєнний час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ