Today.ua

Джамала показала себе без макіяжу та здивувала фанатів

З початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України багато українських артистів вступили у культурно-інформаційний фронт. Кримськотатарська співачка Джамала однією з перших вирушила до благодійного туру, щоб зібрати кошти на допомогу своїй країні, і продовжує це робити досі.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Джамала опублікувала дві нові фотографії. На селфі виконавиця постала в аеропорту Будапешта. Артистка для перельоту відмовилася від косметики та зачіски.

38-річна зірка може похвалитися ідеально рівним тоном обличчя, відсутністю почервоніння та інших недоліків. Виглядає Джамала як дівчинка, і їй можна дати на 10 років менше за її справжній вік.

Для перельоту переможниця конкурсу "Євробачення 2016" обрала комфортний образ – вільного крою темно-синій комбінезон на блискавці спереду та резинкою на талії. Образ вона завершила кросівками, улюбленими прикрасами та шкіряним рюкзаком.

"Знову в дорогу, - зазначила Джамала. - На найближчі тижні заплановано кілька виступів та кілька повноцінних концертів, нарешті, з моїми музикантами. Кожна зустріч, кожне знайоме обличчя серед глядачів – неймовірна підтримка".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jamala (@jamalajaaa)

11-го червня Джамала відіграє концерт у Торуні (Польща), 16-го – Світла Трійця у Словенських горицях (Словенія), 18-го – Санта-Крус-де-Тенеріфе, Іспанія, 21-го – Амстердам, Нідерланди, а 25-го виступить на музичному фестивалі Гластонбері (Велика Британія).

Нагадаємо, старша донька Євгена Кошового зачарувала красою на нових фото – 14-річна Варвара розквітла та погарнішала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ