Today.ua

Дженніфер Лопес показала гарячий танець на пляжі в міні-шортах і сріблястому ліфі

Дженніфер Лопес поділилася зі своїми шанувальниками відео, на якому в черговий раз продемонструвала всю красу своєї фігури і приголомшливу фізичну форму. 51-річна зірка показала, як трясе сідницями, стоячи під пальмою на пляжі. Коронний танець супроводжувався шумом океану і коментарями самої Лопес.

Образ Джей Ло складається з розшитого стразами сріблястого ліфа і джинсових міні-шортів. Поверх ліфа Лопес накинула білу сорочку. Волосся зірка зібрала в пучок, а також не обійшлося без аксесуарів - сережок, браслетів і обручок, які Лопес не знімає навіть на пляжі.

Відео Дженніфер Лопес супроводила словами зі своєї пісні: "All she wanna do is just dance, dance, dance, dance!!!".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jennifer Lopez (@jlo)

Дженніфер Лопес після роману з Беном Аффлеком стала виглядати ще молодше. Не секрет, що любов дозволяє жінці розквітати. Вона ще більше схудла, що видно в її новому кліпі на пісню Cambia El Paso, виконану в дуеті з Рау Алехандро.

Кліп відображає події, які в останні місяці відбувалися в житті самої артистки, зокрема, розлучення з Алексом Родрігесом. Сюжет кліпу починається з того, що Джей Ло бореться з бойфрендом і залишає його позаду, при цьому співаючи, що її життя краще без нього. Хлопець йде слід за нею, але вона продовжує відштовхувати його. У кліпі Лопес в коротких шортах, розстебнутій блузі і розшитому кристалами бюстгальтері  танцює на вулицях міста, а потім направляється до океану, відчуваючи себе звільненою, насолоджуючись сонцем і хвилями. Раніше повідомлялося, що Дженніфер Лопес показала себе без макіяжу і фільтрів вдома у ванній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ