Today.ua

Дженніфер Лопес показала подарунок від Бена Аффлека та розповіла про плани на День усіх закоханих

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек – пара, за якою стежить увесь світ. 14 лютого для них особливе свято, адже вони відзначають не просто початок роману, а його переродження. Актори возз'єдналися через 18 років після свого розставання у 2004 році.

Перед шанувальниками успішна американська зірка похвалилася подарунком, який їй вручив на День усіх закоханих Бен Аффлек. Актор змонтував відео під новий трек Дженніфер Лопес On My Way, що складається з фото та різних забавних, ніжних та романтичних відео.

Артистка була в захваті, зазначивши, що раніше поділилася б цим відео тільки з близьким колом дорогих її серцю людей, але їй захотілося показати ролик і найвідданішим фанатам.

"Цей ролик змусив мене замислитися про подорож справжнього кохання, її несподівані повороти, і про те, що, коли це кохання, то це дійсно може тривати вічно. Це розтопило моє серце. Це відео дуже особливе і особисте", - зазначила Дженніфер Лопес.

Зійшлися закохані навесні 2021 року одразу після того, як артистка пішла від бейсболіста Алекса Родрігеса. Подейкують, колишній спортсмен досі не вірить у те, що Джей Ло пішла від нього, мріючи, що вона схаменеться. Проте спільні фото та інтерв'ю, в яких Дженніфер Лопес захоплюється другим шансом, який подарувала їй доля, доводять те, що вона не повернеться.

"Я почуваюся такою щасливою поряд з ним. Це така гарна історія кохання і так чудово, що у неї з'явився другий шанс. Ми такі щасливі, що не хочемо знову грати в ці ігри. Тепер ми старші, ми розумніші, у нас більше досвіду, ми знаходимося на іншому етапі життя, у нас тепер є діти, і ми маємо це все враховувати", - зазначила Дженніфер Лопес.

Напередодні Дня святого Валентина закохані провели разом на Супербоулі. В інтерв'ю шоу Live with Kelly and Ryan співачка зізналася, що у них із Беном є певні плани на 14 лютого, але на всю країну вона про них повідомляти не хоче.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес побачила світ у ефектній пісочній сукні зі срібними нитками напередодні Дня святого Валентина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ