Today.ua

Дженніфер Лопес у ретро-пальто та чорних ботфортах показала стильний осінній образ

Дженніфер Лопес восени 2021 року віддає перевагу коричневим, золотим та бежевим тонам у своєму гардеробі. Артистка вже не раз демонструвала публіці свої стильні повсякденні образи, але цього разу Лопес здивувала новим елементом свого гардеробу - стильним пальто у ретро-стилі з похилими плечима.

52-річна зірка з'явилася на репетиції у театрі Microsoft в Лос-Анджелесі напередодні зіркової церемонії American Music Awards в однотонному образі у м'яких бежевих відтінках. Пісочне пальто доповнило бежеву сукню в "рубчик", яку Дженніфер Лопес поєднала із чорними ботфортами. Свій образ зірка доповнила окулярами-авіаторами та сумкою Hermes Birkin. Лопес зібрала волосся в пучок. Вона рідко з'являється без своїх сережок-кілець та підвіски на шию, подаровану на день народження Беном Аффлеком, але цього разу, крім окулярів, жодних аксесуарів на артистці не було.

Триразова володарка нагород AMA виступить на церемонії American Music Awards зі своїм новим хітом On My Way. Пісня є саундтреком до майбутньої романтичної комедії "Виходь за мене" з Дженніфер Лопес у головній ролі. Прем’єра вийде на екрани 11 лютого.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес поділилася планами на своє третє заміжжя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ