Today.ua

Дженніфер Лопес у шкіряному жовтому плащі на голе тіло засвітила достоїнства своєї фігури

Дженніфер Лопес не проти похизуватися перед публікою своєю розкішною підтягнутою фігурою. Американська артистка чудово знає, що має дивовижний вигляд, адже не кожній дано так виглядати у віці 52 років.

Успішна виконавиця стала обличчям не одного бренду та рекламної кампанії, вона постійно знімається для кампейнів, а її нові фото періодично з'являються у Мережі. І ось відомий у Голлівуді фешн-стиліст Роб Зангарді поділився черговим знімком Дженніфер Лопес, який захопив її фанатів.

Зірка знялася в кампейні нової колекції взуття, яку розробила разом із DSW. У кадрі 52-річна артистка постала у жовтому шкіряному плащі на голе тіло, сидячи верхи на ігровому мотоциклі. Її образ завершили розкішні босоніжки на високих фактурних підборах. Стилісти уложили волосся Дженніфер Лопес у кінський хвіст у стилі Аріани Гранде, а візажисти нанесли яскравий макіяж з акцентом на очах.

"Краса", "О боже, яка красива", "Одержима цим вбранням", "Вона приголомшлива", "Гаряча", "Ох ці ноги", - захоплюються шанувальники.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес у спортивному костюмі із заниженою посадкою та на підборах показала новий зухвалий образ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ