Today.ua

Дженніфер Лопес в короткому топі і міді-спідниці засвітилася на побаченні з Беном Аффлеком

Дженніфер Лопес готується до весілля з Беном Аффлеком, а поки цього не сталося, пара ходить на побачення в різних куточках США і готується до спільного життя. Днями Аффлека і Лопес зняли на побаченні в Беверлі-Хіллз, де вони під ручку прогулювалися по вулиці.

Бен Аффлек був помічений на побаченні з Джей Ло в сірому піджаку, білій сорочці та темних штанах, а його кохана одягла стильний білий топ, зав'язаний на вузол, і асиметричну міді-спідницю. Свій образ Лопес доповнила бежевими босоніжками і молочною сумкою. Волосся зірка зібрала у високий пучок, а з аксесуарів на ній видніється підвіска, подарована Аффлеком на день народження, і класичні сережки-кільця.
Аффлек з Лопес мило прогулювалися по Беверлі-Хіллз. Незважаючи на те, що пара готується до весілля, а Лопес ділитися з подругами думками про сурогатну матір для їх майбутньої дитини, свої відносини Бен Аффлек і Дженніфер Лопес офіційно не коментують. Єдине, що сказала Лопес, так це те, що вони з Беном продовжили з того моменту, на якому розлучилися 17 років тому.

Раніше повідомлялося, що Дженніфер Лопес продемонструвала розкішне вбрання дизайнера Elie Saab з ексклюзивною вишивкою, жабо і прозорими рукавами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ