Today.ua

Дженніфер Лопес зняла обручку з діамантом

Дженніфер Лопес опублікувала нові фото з Домінікани, де вона вже кілька місяців перебуває на зйомках фільму. Фанати зірки на цей раз звернули увагу не стільки на зовнішній вигляд свого кумира, як на одну дрібну деталь. На безіменному пальці лівої руки Джей Ло більше немає обручки, яку вона не знімала кілька років.

Обручку з діамантом за п'ять мільйонів доларів Дженніфер Лопес подарував її наречений до недавнього часу Алекс Родрігес. Ймовірно, пара дійсно вирішила розлучитися, хоча Алекс нещодавно приїжджав в Домінікану до своєї коханої, щоб спробувати зберегти з нею стосунки. Деякі шанувальники пари все ще тішаться ілюзіями, що Дженніфер Лопес просто вирішила не носити обручку під час зйомок, але більшість схиляється до версії про розставання Дженніфер і Алекса.

На своїй останній фотографії в соцмережах Лопес позує в білому кроп-топі і пастельних спортивних штанах, які підкреслюють її фігуру і прес. Актриса сидить на сходинках і робить селфі. На руках у неї традиційно кілька браслетів, а на шиї - дорогоцінний ланцюжок з кулоном. У артистки висвітлені локони, мабуть, для зйомок в новому фільмі вона перефарбувалася. Що зараз відбувається у стосунках Дженніфер Лопес і Алекса Родрігеса, публіці не відомо. В кінці березня пара тільки заявила, що скасовує заручини і продовжує працювати над своїми відносинами. Про розлучення поки що мова не йшла. Причиною їх сварки стала нібито зрада бейсболіста Родрігеса.

Раніше повідомлялося, що Дженніфер Лопес знялася у фотосесії для глянцю в мереживних трусах і шовковій блузі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ