Today.ua

Екзотичний манікюр на другу половину літа: у тренді фуксія, блакитний аквамарин і відтінок лайма

Літо в самому розпалі, а значить саме час скористатися порадами стилістів і випробувати на собі головні тренди манікюру 2021. Популярності в липні набирають екзотичні відтінки з палітри рожевих, блакитних, зелених і червоних тонів. Серед найбільш трендових - відтінок лаку кольору фуксія, блакитний аквамарин, манговий сорбет, ніжно-жовтий, смарагдовий, лаймовий, сицилійський апельсин і темний хамелеон.

Буяння фарб і контрастних поєднань зараз в тренді. Манікюр на літо повинен бути яскравим. Можна розбавити його орнаментом, геометрією, головне, чим контрастніше поєднання кольорів, тим краще. Наприклад, розбавте тріо блакитного, жовтого і помаранчевого іншими трендовими відтінками - темно-фіолетовим і спокійним зеленим. Соковиті смарагдові, лаймові і апельсинові відтінки в манікюрі також будуть виглядати стильно і яскраво. Не бійтеся створювати на нігтиках веселку. Трохи "кислотні" кольори виглядають стильно як окремо, так і в поєднанні.

На засмаглій шкірі чудово виглядає лак кольору хамелеон. Він ефектно переливається на сонці і створює святковий настрій в будь-який, навіть дощовий день. Манікюр в фірмовому кольорі тіффані популярний і влітку, і взимку. Життєрадісний бірюзовий виглядатиме актуально навіть без додаткового декору. На зміну популярному кораловому манікюру влітку 2021 прийшов соковитий апельсиновий колір. Віддаємо перевагу глянсовим блискучим покриттям. Якщо ви не любите яскраві лаки, тоді ідеальний варіант - білий манікюр. Цей варіант підходить не тільки для наречених. На засмаглих нігтиках білий манікюр буде виглядати стильно і ніжно.

Раніше повідомлялося про варіанти стильного повсякденного дизайну манікюру на літо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ