Today.ua

Еліна Світоліна показала перші весільні фото на фоні Женевського озера

Українська тенісистка Еліна Світоліна 16 липня вийшла заміж за свого колегу - француза Гаеля Монфіса. Весілля тенісної пари відбулося в швейцарському місті Ньоні. Першими весільними фото поділився брат Світоліної Юліан. Тенісистка також опублікувала на своїй сторінці кілька знімків з чоловіком.

Основними відтінками весільних вбрань і декору торжества були обрані білий і лавандовий. В костюмі кольору лаванди був наречений, в цій же кольоровій гамі було пошито вбрання для нареченої, а також зроблений манікюр і весільний букет.

Замість традиційної весільної сукні 26-річна Еліна Світоліна обрала брючний комбінезон від дизайнера Вірджіл Абло. Вбрання виглядає дуже стильно і незвично. Поверх білих штанів одягнена лавандова накидка. Свій образ Світоліна доповнила білими човниками на невисокій шпильці, довгими сережками, браслетом, а до розкішної обручки з діамантом в декілька карат, яку Монфіс подарував Єліні на заручини, на правій руці тенісистки додалася весільна обручка з декількома діамантами. На початку квітня успішна українська тенісистка повідомила, що отримала пропозицію руки і серця від свого коханого, французького професійного тенісистка Гаеля Монфіса.

Раніше дівчина схилялася до того, що не змінюватиме прізвище після вступу в шлюб, але в день весілля вона офіційно зізналася, що тепер вона стала місіс Монфіс. На корті вона швидше за все продовжить виступати під своїм дівочим прізвищем. 34-річний Гаель Монфіс посідає 19-ту позицію у світовому тенісному рейтингу ATP. У квітні він зробив пропозицію руки і серце славетної української чемпіонці, і вже тоді вони запланували весілля на липень. Торжество відбулося на березі Женевського озера, куди з'їхалися найближчі родичі пари.

"Ми укладаємо наш союз з Еліною перед усіма вами. Це гріє мені серце. Спасибі всім, спасибі за вашу любов. Зазвичай я спокійний, але зараз у мене стільки емоцій, це важко. Напевно, виграти« Ролан Гаррос »було б простіше", - сказав Монфіс.

Раніше Еліна Світоліна показала фото з святкування дівич-вечора в Женеві напередодні свого весілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ