Фруктові панкейки на кефірі: секрети приготування смачного сніданку

Автор: Леся Ловіцька

Панкейки на кефірі – чудова ідея для сніданку, якщо у господині зранку є вільний час. Доведеться трохи повозитися, але воно того варте.

Фруктові панкейки на кефірі: секрети приготування смачного сніданку - today.ua

Багато жінок намагаються урізноманітнити меню своїх рідних смачними та ароматними стравами. Спробуйте приготувати ароматні та ніжні фруктові панкейки. Тримайте перевірений рецепт.

Фруктові панкейки на кефірі

Інгредієнти

Вам знадобляться по півсклянки молока та кефіру, два яйця, кукурудзяне та пшеничне борошно – по 110 грамів, чайна ложка розпушувача та дві столові ложки рослинної олії. Беремо по одному банану, яблуку і груші.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Нюанси приготування

Потрібно добре вимити фрукти та очистити їх. Натираємо їх на тертці та викладаємо у чашу блендера. Слідом туди вирушають кефір, молоко та яйця. Збиваємо до моменту отримання однорідної маси.

Просіюємо борошно, додаємо розпушувачем і ретельно перемішуємо, щоб уникнути утворення грудочок. Наприкінці в тісто вливаємо олію. Фруктові панкейки на кефірі: секрети приготування смачного сніданку Сковороду краще обрати спеціальну для млинців, з антипригарним покриттям. Огонь робимо середній.

Одна порція тесту – приблизно дві столові ложки. Швидко формуємо панкейк. Чекаємо, поки на ньому почнуть з'являтися дірочки та силіконовою лопаткою перевертаємо на інший бік.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Підрум'янилися? Готово! Такі панкейки чудово смакують із медом, варенням чи сметаною.

Дізнайся, як правильно готувати пельмені: важливо додати у фарш секретний інгредієнт.

Головне