Панкейки на кефірі – чудова ідея для сніданку, якщо у господині зранку є вільний час. Доведеться трохи повозитися, але воно того варте.
Багато жінок намагаються урізноманітнити меню своїх рідних смачними та ароматними стравами. Спробуйте приготувати ароматні та ніжні фруктові панкейки. Тримайте перевірений рецепт.
Фруктові панкейки на кефірі
Інгредієнти
Вам знадобляться по півсклянки молока та кефіру, два яйця, кукурудзяне та пшеничне борошно – по 110 грамів, чайна ложка розпушувача та дві столові ложки рослинної олії. Беремо по одному банану, яблуку і груші.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Нюанси приготування
Потрібно добре вимити фрукти та очистити їх. Натираємо їх на тертці та викладаємо у чашу блендера. Слідом туди вирушають кефір, молоко та яйця. Збиваємо до моменту отримання однорідної маси.
Просіюємо борошно, додаємо розпушувачем і ретельно перемішуємо, щоб уникнути утворення грудочок. Наприкінці в тісто вливаємо олію. Сковороду краще обрати спеціальну для млинців, з антипригарним покриттям. Огонь робимо середній.
Одна порція тесту – приблизно дві столові ложки. Швидко формуємо панкейк. Чекаємо, поки на ньому почнуть з'являтися дірочки та силіконовою лопаткою перевертаємо на інший бік.
Підрум'янилися? Готово! Такі панкейки чудово смакують із медом, варенням чи сметаною.
Дізнайся, як правильно готувати пельмені: важливо додати у фарш секретний інгредієнт.