Today.ua

Гарбузові котлети в духовці: простий рецепт, який урізноманітнить повсякденний раціон

Ситні котлети на обід або вечерю можна приготувати не лише з м'яса, але й з інших корисних інгредієнтів. Гарбузові котлети урізноманітнять повсякденне меню. Вони сподобаються навіть тим, хто сидить на дієті та стежить за фігурою. А ще такі котлетки можна поєднувати з будь-яким гарніром або подавати окремою стравою.

Гарбузові котлети у духовці

Інгредієнти:

Зваріть густу манну кашу, дайте їй охолонути.

Гарбуз натріть на дрібній тертці. Тушкуйте овоч на невеликій кількості оливкової олії та 2-3 столовими ложками води.

Остудіть тушкований гарбуз із манною кашею. Додайте яйце, тертий пармезан, сіль, перець та рубану петрушку.

Сформуйте котлети, викладіть їх на лист, застелений пергаментом, і ретельно змастіть папір оливковою олією, щоб котлети не прилипли під час випікання.

Поставте деко в попередньо розігріту до 190° С духовку і випікайте котлети приблизно 30-35 хвилин. Точний час визначайте, орієнтуючись на свою духовку.

Котлети подавайте теплими зі сметаною.

Смачного!

Раніше повідомлялося, з яких інгредієнтів можна приготувати ситні котлети нашвидкуруч без додавання м'яса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ