Оладки можна їсти не лише на сніданок, а й на обід або вечерю. Не обов'язково робити страву солодкою. Якщо приготувати гарбузові оладки на кефірі і додати до них сир, тоді вийде апетитна і ситна страва. Тим більше сезон гарбуза зараз в самому розпалі, і пора запасатися вітамінами на зиму.
З гарбуза можна приготувати запіканку, суфле, маффіни, додавати овоч в різноманітні кекси і пиріжки. У гарбуза досить специфічний смак, тому, на жаль, він не всім доводиться до душі. Але потрібно пам'ятати, що овоч має корисні властивості, і практично не має протипоказань.
Гарбузові оладки з сиром
Інгредієнти:
- Гарбуз - 400 г
- Яйце - 2 шт
- Кефір - 0,5 л
- Борошно - 1 склянка
- Сіль за смаком
- Розпушувач - 1 ч. Л
Для початку очистіть гарбуз від шкірки і насіння, поріжте його на кубики і поставте запікати в духовку. Можна зварити овоч, щоб він став більш м'яким.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Натріть гарбуз на тертці, сир розітріть з яйцями, додайте цукор і борошно.
Розігрійте сковороду на середньому вогні і викладайте невеликими порціями гарбузову масу.
Смажте оладки до золотистої скоринки, подавайте зі сметаною.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати оладки без яєць за бабусиним рецептом.