Today.ua

Гарбузові оладки з сиром: рецепт легкої та корисної страви на сніданок або вечерю

Оладки можна їсти не лише на сніданок, а й на обід або вечерю. Не обов'язково робити страву солодкою. Якщо приготувати гарбузові оладки на кефірі і додати до них сир, тоді вийде апетитна і ситна страва. Тим більше сезон гарбуза зараз в самому розпалі, і пора запасатися вітамінами на зиму.

З гарбуза можна приготувати запіканку, суфле, маффіни, додавати овоч в різноманітні кекси і пиріжки. У гарбуза досить специфічний смак, тому, на жаль, він не всім доводиться до душі. Але потрібно пам'ятати, що овоч має корисні властивості, і практично не має протипоказань.

Гарбузові оладки з сиром

Інгредієнти:

Для початку очистіть гарбуз від шкірки і насіння, поріжте його на кубики і поставте запікати в духовку. Можна зварити овоч, щоб він став більш м'яким.

Натріть гарбуз на тертці, сир розітріть з яйцями, додайте цукор і борошно.

Розігрійте сковороду на середньому вогні і викладайте невеликими порціями гарбузову масу.

Смажте оладки до золотистої скоринки, подавайте зі сметаною.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати оладки без яєць за бабусиним рецептом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ