Today.ua

Гороскоп на 24 лютого для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба не радить Левам братися за нові справи, а Тельців застерігає від емоційного потрясіння

Гороскоп на четвер, 24 лютого 2022 року, передбачає сприятливий день для творчих заходів, а також для початку важливих проектів. Астролог рекомендує в цей день не втручатися в інтриги і не витрачати час на вирішення дрібних питань. Представникам усіх знаків Зодіаку слід зосередитись на важливих та глобальних справах.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овнам творчих професій щаститиме більше за інших. Перша половина дня принесе хороші новини, і вечір ви проведете вечерю у приємній обстановці. Будь-які фінансові питання сьогодні увінчаються успіхом.

Телець

Тельців сьогодні чекають додаткові складності у роботі та емоційні переживання. Щоб розслабитись, розвантажте свій організм. Сходіть увечері на тренування, прийміть ванну, поспілкуйтеся з близькими та рідними людьми.

Близнюки

Близнюків у першій половині дня чекає важлива зустріч із партнерами, яка пройде успішно для обох сторін. Важливо завершити всі старі справи, щоб повністю присвятити себе новим.

Рак

Ракам не варто сьогодні втручатися в жодні інтриги, інакше можна зіпсувати свою репутацію. У робочих питаннях представників цього знака на Зодіаку чекають серйозні рішення. Не бійтеся брати відповідальність. Зірки будуть на вашому боці.

Лев

Левів у першій половині дня чекають нові починання. Ви зможете вийти зі звичної зони комфорту та відкрити нові грані. Астрологи радять Левам у другій половині дня відновити сили та підживитися енергією від природи чи мистецтва.

Діва

Для Дів четвер пройде вдало. Важливо дотримуватися власного розкладу та не дозволяти іншим людям порушити ваші плани. Весь час у цей день проведіть з дітьми та близькими. Ваша увага для них особливо цінна.

Терези

Терезам сьогодні не варто розслаблятися. Цього дня їм треба зосередитись на виконанні важливих справ. Успіх чекає на тих, хто займається торгівлею. Попит сьогодні перевершить усі очікування.

Скорпіон

Скорпіонів сьогодні чекає приплив енергії. Астролог рекомендує почати реалізовувати плани, які задумувалися ще з початку року. Зараз саме час жити сьогоденням і не загадувати на далеке майбутнє.

Стрілець

Стрільцям у цей день не варто боятись говорити про проблеми, які їх турбують. Всі рідні та близькі погодяться вам допомогти та надати підтримку. Будьте вдячні за їхню допомогу, і не бійтеся здатися слабкими.

Козеріг

Козерогів чекає тихий та спокійний день. Гармонія і спокій нарешті повернуться у ваше життя. Увечері корисно сходитиме до театру чи кіно. Розвивайтеся духовно, незважаючи на те, що у вас достатньо проблем і турбот.

Водолій

Настрій Водоліїв сьогодні змінюватиметься щогодини. Керуйте своїми емоціями. Представникам цього знаку Зодіаку Павло Глоба рекомендує приділити час спорту та отриманню позитивних емоцій. Зірки підкажуть вам подальшу дорогу, але важливо трохи відпочити.

Риби

Риб чекає сприятливий день для чогось нового. По можливості проведіть сьогоднішній вечір із коханою людиною. Останнім часом ви зовсім забули про романтику, а без неї стосунки можуть зіпсуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ