Today.ua

Гороскоп на 28 жовтня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба радить Близнюкам забути минуле, а Терезам - зайнятися економією

Гороскоп на четвер, 28 жовтня 2021 року, обіцяє день, коли конфлікти між людьми почнуть загострюватися. За словами астролога, цього дня люди будуть схильні брехати один одному, зраджувати коханим і тим, хто близький. Представникам усіх знаків Зодіаку слід уважно поставитися до почуттів оточуючих і зберегти свою нервову систему.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овни мають сьогодні максимально прислухатися до себе. Не примушуйте себе робити те, що вам не хочеться. Павло Глоба рекомендує не купувати зайві речі, адже це буде лише витратою грошей.

Телець

Тільцям варто зосередитися на виконанні важливих справ та не відволікатися на другорядні завдання. Тримайте язик за зубами, щоб не наговорити оточуючим все, що ви про них думаєте.

Близнюки

Близнюкам слід перестати думати про оточуючих і подумати про себе. Не цікавтеся з сьогоднішнього дня та надалі життям людей з минулого. Вам треба більше заводити нові знайомства, заводити нових друзів та думати про майбутнє.

Рак

Раки сьогодні можуть одержати винагороду за свою роботу. Представникам цього знака Зодіаку потрібно дбайливіше ставитися до оточуючих і тоді інші люди оцінять їх по заслугам.

Лев

Левів чекає активний день. Постарайтеся сьогодні завершити важливі справи та поставити цілі на майбутнє. Остерігайтеся неконтрольованих емоцій - під їх впливом ви можете наламати величезну кількість "дров".

Діва

Дівам сьогодні не треба боятися ризикувати. Ви можете досягти всього, якщо будете наполегливі і цілеспрямовані. Шахраї можуть заволодіти вашими грошима, тому будьте особливо пильними.

Терези

У Терезів вдалий день для вирішення фінансових питань. Добре розрахуйте свої витрати та подумайте над тим, де можна заощадити.

Скорпіон

Скорпіонам рекомендовано звернути увагу на своє здоров'я. Хронічні захворювання можуть вилізти боком, тому не нехтуйте будь-якими симптомами.

Стрілець

Стрільців сьогодні оточують турботою та ласкою. Спробуйте жити в моменті та насолоджуватися життям. Люди навколо захочуть подарувати вам свою ласку та кохання, не відштовхуйте їх.

Козеріг

Козерогам Павло Глоба радить у цей день залишитися вдома та не контактувати з великою кількістю людей. Підписання ділових контрактів та фінансових договорів астролог однозначно рекомендує перенести на другий день.

Водолій

Водолії сьогодні зможуть реалізувати свої грандіозні цілі. Не бійтеся ділитися з близькими. Адже підтримка вам зараз не завадить.

Риби

Рибам саме час почати робити щось нове, те, чого ви раніше не вміли. Представники цього знаку Зодіаку сьогодні будуть сповнені енергії та сил, які потрібно буде направити у правильне русло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ