Today.ua

Григорій Решетник розповів про кризу у стосунках з дружиною після народження сина

Григорій Решетник вже десять років перебуває у шлюбі зі своєю дружиною Христиною, з якою вони разом виховують трьох синів. Ведучий "Холостяка" зізнається, що незважаючи на всю ідеальність їх сім'ї, у них з Христиною також була криза у відносинах. У своєму інтерв'ю для проекту "Сильний" Решетник розповів, як їм з коханою вдалося пережити складний період і зберегти сім'ю.

Григорій переконаний, що кожен повинен будувати свою сім'ю так, щоб було добре твоїй парі.

"Я щасливий від того, що я сім'янин. Від того, що у нас любляча сім'я. Це величезна робота над собою, перш за все. Над своїми емоціями, над комунікацією партнерів. Я рекомендую не шукати ідеальність в чиїйсь родині, не будувати її на чиємусь прикладі, а створювати свою ідеальність", - розповів Григорій Решетник.

Криза у відносинах Григорія і Христини настала після народження першого сина. Тоді подружжя жило в орендованій квартирі не в надто хороших умовах. Через це вони часом сварилися, але змогли знайти рішення проблеми.

"У якийсь момент проблем накопичилося стільки, що виникло відчуття, ніби ми в глухому куті. І легше, напевно, піти від цих проблем і закритися в собі, ніж почати їх вирішувати. Ми прийшли до того, що потрібно почати діалог. І потихеньку розплутували цю ситуацію, створювали правила, які влаштовують нас обох", - розповів Григорій Решетник.

Ведучий "Холостяка" зазначив, що знає і таких людей, у яких другий або третій шлюб. Але це не заважає їм бути щасливими.

"Вони в розлученні, але відчувають, що так краще і для них, і для партнера. Будь-яка модель сім'ї, якщо люди хочуть бути щасливими, потребує роботи. Це вміння чесно поговорити, вислухати критику. Це діалог чи монолог з самим собою", - зазначив Решетник.

Раніше Христина Решетник показала фото зі спортзалу, як вона виглядає після третіх пологів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ