Today.ua

“Холостячка“ Ксенія Мішина зізналася, чим їй найбільше запам'ятався відпочинок у Домінікані

"Холостячка" Ксенія Мішина продовжує радувати фанатів фотографіями і відео з сонячної Домінікани, куди вона вирушила у відпустку разом зі своїм коханим чоловіком Олександром Еллертом та їхніми дітьми від попередніх стосунків. На одному з останніх фото в Instagram актриса позує в сірому бікіні верхи на пальмі і в підписі до знімка розмірковує про життя. Мабуть, відпочинок підходить до завершення, раз на Ксенію нахлинула ностальгія про відпустку, яка ще не завершилася.

"Кожну секунду тут, в цьому райському місці я відчуваю, як розм'якшуюся і наповнююся силою. Відчуваю, що знову готова створювати і рухатися вперед, але вже після відпустки. А зараз тільки я, пальми, бірюзова гладь води, найулюбленіші люди поруч і щира подяку за турботу і прекрасну подорож ", - написала Ксенія Мішина.

"Холостячка" зізналася шанувальникам, що любить працювати, досягати своїх цілей і отримує від цього неймовірне задоволення, але ще більше вона любить якісно відпочивати. Ксенія вважає, що дуже важливо поповнювати ресурси, особливо дівчатам. І найякісніше це можна зробити саме у відпустці.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ксенія Мішина (@ misha.k.ua)

"Який же це кайф прокидатися не по будильнику, а тому, що терміново захотілося фруктів, йти просто світ за очі, зупинятися у кожного красивого кущика і просто спостерігати! Просто насолоджуватися кожною секундою. Вдихати незвичні запахи квітучих рослин", - зізналася Ксенія Мішина.

Раніше "Холостячка" Ксенія Мішина похвалилася знімком, який зробив її майбутній чоловік Олександр Еллерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ