Хрусткі слойки з полуницею: простий рецепт ідеальної літньої випічки

Автор: Лобанова Єлизавета

Сезон полуниці в самому розпалі, тому саме час балувати себе смачними десертами. Для тих, хто любить випічку, влітку немає нічого смачнішого за слойки або пиріжки з ягодами. Щоб не витрачати багато часу на приготування, можна купити готове листкове тісто, зробити начинку за смаком, і самому спекти хрусткі слойки.

Хрусткі слойки з полуницею: простий рецепт ідеальної літньої випічки  - today.ua

Слойки з полуницею з листкового тіста

Інтредієнти:

  • Листкове тісто - 500 г;
  • Полуниця-300 г;
  • Цукор-100 г;
  • Жовток-1 штука (для змащування);
  • Крохмаль - за смаком.

Хрусткі слойки з полуницею: простий рецепт ідеальної літньої випічки Розморозьте тісто при кімнатній температурі, підготуйте свіжу полуницю. Помийте ягоди.

Кожну ягідку добре обваляйте у крохмалі.

Популярні зараз

Багатьом українцям не зарахують до страхового стажу період роботи за останні 10 років

Верховна Рада знайшла додаткові підстави для припинення виплати пенсій

З'явився текст мирної угоди, яку Україна відмовилася підписувати навесні 2022 року

У Мережі з'явилась інформація про евакуацію влади з Харкова: коментар ОВА

Розкладіть та трохи розкотіть тісто, коли воно повністю розморозиться. За допомогою форм для печива, або склянки, зробіть кружечки з тіста, половину кружечків залиште цілими, а в інших зробіть по центру невеликі отвори.

Покладіть по кілька ягід полуниці на кожен кружечок. Накрийте кружечки зверху тістом із отворами. Виделкою або зворотним боком ножа притисніть края.

Покладіть слойки на пергамент, змастіть їх зверху жовтком, щедро присипте цукром. Випікайте десерт з полуницею в духовці за температури 220 градусів протягом 20 хвилин.

Форма слойок може бути різною - від конвертика до кошика. Експериментуйте з тестом і радуйте себе та близьких смачними ласощами з полуницею.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, як у домашніх умовах приготувати полуничне морозиво із трьох інгредієнтів.