Today.ua

Ідеальний чубчик за типом обличчя: як підібрати модну стрижку 2022

Чубчик - важливий елемент будь-якої зачіски. У 2022 році чубчики різної довжини знову у моді. Однак, щоб правильно підібрати чубчик, потрібно враховувати свій тип зовнішності – насамперед форму обличчя. Стилісти поділилися простими порадами, як підібрати чубчик, а кому від нього зовсім краще відмовитися.

Прозорий чубчик

Якщо чоло високе, тоді довжина чубчика може бути будь-якою — як подовженою, так і вкороченою. Дівчатам з вузьким і маленьким чолом пощастило не так сильно - їм підійде максимально тонкий прозорий подовжений чубчик.

Прямий чубчик

Прямий чубчик найчастіше має довжину до брів або трохи нижче. Зазвичай такий чубчик не піддається філіровці, тому що потрібний чіткий акуратний зріз. Прямий чубчик ідеально підходить власницям овального обличчя та широких вилиць. Небажано стригти цей чубчик дівчатам із круглим обличчям.

Косий чубчик

Цей тип чубчика вважається найбільш універсальним. Він підходить як власницям довгого волосся, так і під короткі стрижки. Косий чубчик ідеально виглядає на квадратному та прямокутному обличчі і категорично не підходить для кучерявого волосся та круглого обличчя.

Градуйований чубчик

Градуйований чубчик органічно вписується в стрижку драбинку. Залежно від кута зрізу, градуйований чубчик можна зробити м'яким і плавним або рваним. Підходить він для круглого, квадратного та трикутного обличчя.

Рваний чубчик

Такий чубчик ідеально поєднується з каре, бобом та градуйованими стрижками. Підходить для будь-якої форми обличчя, залежно від стрижки. Рваний чубчик - ідеальне рішення для активних дівчат. Він не закриває повністю очі, а при бажанні його можна заколоти. Раніше повідомлялося, які стрижки на довге і коротке волосся роблять жінок візуально вищими і стрункішими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ