Today.ua

Ігор Кондратюк зізнався, як ставляться до прийдешнього звільнення його родичі із Херсона

Успішний український продюсер Ігор Кондратюк родом із Херсонської області, яка з 1 березня перебуває під окупацією рашистів. Українська армія активно наближається до деокупації регіону, звільняючи село за селом. Суддя шоу "Україна має талант" розповів, як до визволення ставляться його близькі.

З Херсонської області вдалося виїхати найближчим родичам Ігоря Кондратюка, але в регіоні все ще багато його рідні. За словами артиста, вони з нетерпінням чекають на прихід української армії.

"Страждають, чекають. Найближчі мої родичі поїхали, але там ще чимало рідних. Вони буквально щодня сподіваються, що почнеться контрнаступ, і Херсон звільнять, рідня живе на лівобережній частині. Північ міста, де я народився, звільнили, там є кілька звільнених сіл. Знаєте, воно болить, ти періодично думаєш: “Ну, як так?” – зазначив Ігор Кондратюк.

Останнім часом виїхати з області практично неможливо. На блокпостах стояли кілометрові черги, були випадки розстрілу мирних жителів, які намагалися залишити місто.

За словами продюсера, Херсонська область – проукраїнський регіон, що доводить народний супротив, який показали та продовжують показувати херсонці з перших днів окупації. Колаборантів у місті дуже мало. Ігор Кондратюк вірить, що зовсім скоро ми зможемо повернутися у вільну Україну.

Нагадаємо, Андрій Бідняков розповів, як його близькі втекли з Маріуполя – роздягали до трусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ