Today.ua

Ірина Білик показала, як відсвяткувала 5-річчя свого сина

Молодшому синові співачки Ірини Білик Табрізу Ахмадову 8 грудня виповнилося п'ять років. Цю подію артистка відсвяткувала в сімейному колі - зі старшим сином Глібом Оверчуком і його нареченою Алісою. Фото зі святкування урочистого дня Білик розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Маленького Табріза вітаємо всі з Днем Народження. Щастя тобі, наш прекрасний малюк", - підписала артистка публікацію.

З батьком Табріза, режисером-постановником Асланом Ахмадовим, Ірина Білик проживає в різних країнах, і бачаться вони раз у кілька місяців. Пара одружена вже п'ять років, і Білик не раз заявляла в інтерв'ю за цей час, що "гостьовий шлюб" для неї краще, ніж те, що було раніше в її житті.

"... Живеш з людиною, часто лаєшся, з'ясовуєш відносини, виявляєш якісь неприємні моменти. А зараз у мене все природно: є час для себе, для своєї енергії, а потім я ділюся цією енергією з коханим", - говорила Ірина Білик.

Син Білик і Аслана Ахмадова народився в грудні 2015 року. Дитину подружжю народила сурогатна мати. Через проблеми зі здоров'ям Ірині Білик медики заборонили самій виношувати дитину.

Старшому синові Глібу від першого шлюбу артистки вже 21 рік. Він давно живе самостійним життям, незалежно від зіркової мами.

Нагадаємо, Ірина Білик "зістарила" своє обличчя за допомогою спеціальних фільтрів в соцмережах і показала, як буде виглядати через 100 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ