Today.ua

Ірина Білик вперше показала свою квартиру в Одесі з видом на море: фото

Ірина Білик, окрім розкішного будинку під Києвом, має ще одне житло – квартиру в Одесі. Артистка нещодавно розповіла журналістам про цю нерухомість, особисто провівши екскурсію для програми "Мій секрет".

Розкішні апартаменти Білик розташовані на березі Чорного моря. Тут співачка буває не часто, тому квартира невелика, але затишна. Інтер'єр виконаний у світлих тонах. Меблі - білі і бежеві. На підлозі – ламінат, всі вікна – до підлоги.

По всій квартирі можна знайти фотографії артистки та її дітей. Білик зазначає, що у кожному її будинку зберігаються фото близьких. З балкона квартири відкривається розкішний краєвид на море. Ірина Білик зізналася, що влітку любить засмагати на балконі у купальнику.

У квартирі Білик є також телескоп, у який вона споглядає неймовірні краєвиди.

"Пляж, чайки – це найкраще, що може бути для мене у моєму житті… після концертів", – поділилася Білик.

Нагадаємо, що Ірина Білик 2 січня влаштувала галасливу новорічну вечірку для своїх близьких друзів. Вона запросила зірок вітчизняного шоубізнесу до свого розкішного будинку під Києвом.

У гості до Ірини Білик завітали Павло Зібров із дружиною Мариною, Асія Ахат, Олександр Пономарьов, Нонна Кондрашова та Сергій Мироненко. Молодший син Табріз також був з Іриною та її гостями. Спільне фото з вечірки опубліковано у соцмережах. Нагадаємо, Ірина Білик захопила молодістю та красою у напівпрозорій сукні з пір'я та квітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ