Today.ua

Італійський боб - стильні способи укладання популярної зачіски восени-взимку

Культова стрижка боба залишається актуальною вже не перший рік. Однак, щосезону в трендах виявляються певні різновиди цієї стрижки. Восени 2021 року модниці у всьому світі віддають перевагу італійському бобу. Стрижка має довжину до середини шиї та виглядає стильно на волоссі всіх типів.

Гладкий зріз та правильна довжина роблять італійський боб ефектним, гламурним та практичним. Італійським його називають через любов до цієї стрижки італійських красунь. Однією з них є Моніка Беллуччі. Актриса є яскравою представницею жінок за 50, які у своєму віці виглядають не гірше за 40-річних. За словами стилістів, довжина до середини шиї є оптимальною для волосся. Відростаючи до такої довжини, локони не стають "неживими" та не обламуються. При цьому потрібний об'єм залишається. Волосся можна як залишити розпущеним, так і зібрати їх у хвіст. Італійський боб – практична зачіска на будь-який випадок життя.

Італійський боб ідеально виглядає з популярними цього сезону водолазками та светрами з високим коміром, що робить стрижку ще більш затребуваною серед модниць. Італійський боб немає чіткої лінії відрізу волосся, на відміну каре. З цієї причини стрижка універсальна та підходить жінкам з будь-яким овалом обличчя. Її можна поєднувати з чубчиком, підкручувати кінчики та укладати на свій смак. У будь-якому випадку зачіска залишатиметься акуратною і триматиме форму.

За бажанням для створення укладання стрижки боб можна використовувати лак або мус для надання об'єму. Волосся можна розділити проділом на будь-якій стороні і спокійно заправити їх за вуха. Головне не переборщити із засобами для догляду. Пляжна або мокра текстура візуально може обтяжити волосся і позбавити того самого італійського шарму.

Раніше повідомлялося про три наймодніші короткі стрижки на зиму 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ