Today.ua

Кабачкові оладки із секретним інгредієнтом: рецепт легкої сезонної страви нашвидкуруч

Оладки з кабачків - ситна та корисна страва, яку можна приготувати за короткий час і порадувати всю сім'ю. Зараз якраз починається сезон кабачків, а отже, потрібно скористатися цим і порадувати себе сезонним делікатесом. А щоб кабачкові оладки вийшли пікантнішими, додайте до тіста секретний інгредієнт.

Оладки із кабачка

Інгредієнти:

Кабачки очистіть від шкірки і натріть на великій тертці. Посоліть і залиште їх на 10 хвилин, щоб стік зайвий сік.

Додайте до кабачків борошно, яйце та часник, натертий на дрібній тертці. Кріп дрібно наріжте і додайте до загальної маси. Усе добре перемішайте.

Викладіть оладки невеликого розміру на розігріту сковороду. Смажте їх на середньому вогні по кілька хвилин з кожного боку, поки оладки не стануть рум'яними.

Сир безпосередньо до тіста ми не додаємо, а готуємо окремо сметанно-сирний соус.

Подавайте кабачкові оладки теплими, разом із соусом.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати гречані оладки на сніданок чи обід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ