Кабачки входять до складу багатьох страв, і не лише літніх. Вони продаються в супермаркетах круглий рік, тому якщо вам захочеться восени або взимку приготувати оладки з кабачків, або будь-яку іншу корисну страву з цим овочем, то ви запросто зможете це зробити. Найшвидший спосіб поласувати кабачками - запекти їх в духовці з часником і сиром.
Кабачки з часником та сиром у духовці
Інгредієнти:
- середні кабачки - 4 штуки;
- сир - 120 г;
- сметана - 180 г;
- часник - 1-2 зубчики,
- сіль за смаком.
Кабачки промийте, просушіть рушником, потім наріжте кружальцями.
Сир натріть на тертці.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Сметану змішайте з часником, сиром і сіллю. Застеліть деко папером, кабачки намажте сметаною і запікайте в духовці до рум'яної скоринки не більше 20 хвилин.
Запечені кабачки можна подавати як закуску з будь-яким гарніром, до м'ясних страв, або окремою стравою.
Кабачки з часником і зеленню однаково смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді. Тому подавайте їх таким, якими хочуть гості, або домочадці.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати мариновані кабачки зі смаком грибів та ароматом зелені.