Кабачки з часником та сиром у духовці: рецепт пікантної і ніжної закуски нашвидкуруч

Автор: Лобанова Єлизавета

Кабачки входять до складу багатьох страв, і не лише літніх. Вони продаються в супермаркетах круглий рік, тому якщо вам захочеться восени або взимку приготувати оладки з кабачків, або будь-яку іншу корисну страву з цим овочем, то ви запросто зможете це зробити. Найшвидший спосіб поласувати кабачками - запекти їх в духовці з часником і сиром.

Кабачки з часником та сиром у духовці: рецепт пікантної і ніжної закуски нашвидкуруч - today.ua

Кабачки з часником та сиром у духовці

Інгредієнти:

  • середні кабачки - 4 штуки;
  • сир - 120 г;
  • сметана - 180 г;
  • часник - 1-2 зубчики,
  • сіль за смаком. Кабачки з часником та сиром у духовці: рецепт пікантної і ніжної закуски нашвидкуруч

Кабачки промийте, просушіть рушником, потім наріжте кружальцями.

Сир натріть на тертці.

Популярні зараз

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Верховна Рада знайшла додаткові підстави для припинення виплати пенсій

Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину

Сметану змішайте з часником, сиром і сіллю. Застеліть деко папером, кабачки намажте сметаною і запікайте в духовці до рум'яної скоринки не більше 20 хвилин.

Запечені кабачки можна подавати як закуску з будь-яким гарніром, до м'ясних страв, або окремою стравою.

Кабачки з часником і зеленню однаково смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді. Тому подавайте їх таким, якими хочуть гості, або домочадці.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати мариновані кабачки зі смаком грибів та ароматом зелені.