Today.ua

Кабачки з часником та сиром у духовці: рецепт пікантної і ніжної закуски нашвидкуруч

Кабачки входять до складу багатьох страв, і не лише літніх. Вони продаються в супермаркетах круглий рік, тому якщо вам захочеться восени або взимку приготувати оладки з кабачків, або будь-яку іншу корисну страву з цим овочем, то ви запросто зможете це зробити. Найшвидший спосіб поласувати кабачками - запекти їх в духовці з часником і сиром.

Кабачки з часником та сиром у духовці

Інгредієнти:

Кабачки промийте, просушіть рушником, потім наріжте кружальцями.

Сир натріть на тертці.

Сметану змішайте з часником, сиром і сіллю. Застеліть деко папером, кабачки намажте сметаною і запікайте в духовці до рум'яної скоринки не більше 20 хвилин.

Запечені кабачки можна подавати як закуску з будь-яким гарніром, до м'ясних страв, або окремою стравою.

Кабачки з часником і зеленню однаково смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді. Тому подавайте їх таким, якими хочуть гості, або домочадці.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати мариновані кабачки зі смаком грибів та ароматом зелені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ