Картопляне пюре можна їсти мало не щодня, і воно не набридає. Звикли готувати його лише з маслом і молоком? Спробуйте додати ще один інгредієнт.
Нам знадобиться півкілограма картоплі, одна невелика цибулина, кілька лаврових листочків, близько 70 г вершкового масла, 50 мілілітрів молока, одне-два яйця і сіль за смаком.
Зверніть увагу, що краще вибирати невеликі овочі, щоб не різати їх на шматочки. Цілком вони вберуть менше рідини і пюре буде не таким рідким.
Опускаємо картоплю в холодну воду. Додаємо надрізану цибулину та лаврові листочки. Відварюємо картоплю у підсоленій воді.
Тепер додаємо вершкове масло кімнатної температури та підігріте молоко. Подрібнюємо картоплю в пюре за допомогою товкачки, а не бледера.
Слід трохи охолодити наше пюре. Вбиваємо яйце і перемішуємо страву до однорідного стану. Це потрібно робити швидко, щоб білок не згорнувся. Смачного!
Дізнайтесь інші секрети приготування ідеального пюре на обід.